divider-free-img-1.png

mesto kitajskih dobrot in dovršenih okusov

Kitajska restavracija Zlata ribica

Obisk kitajske restavracije je lahko posebno in nepozabno doživetje. Kitajska kultura se namreč izjemno razlikuje od preostalih, zato je obedovanje v takšnem ambientu zagotovo še toliko bolj mamljivo.

V naši restavraciji Zlata ribica že vrsto let navdušujemo goste z izbranimi kitajskimi jedmi. Poskušamo jim pričarati vzdušje, kot da so res na Kitajskem. Nahajamo se v Škofji Loki – v Gorenji vasi - Reteče 12. Delovni čas je prilagojen vsem obiskovalcem, ki se lahko odločijo za okusno kosilo ali magično kitajsko večerjo. Svoja vozila gostje lahko brezskrbno parkirajo na urejenem parkirišču v neposredni bližini naše restavracjie.

Kitajska restavracija Zlata ribica

NAŠA PONUDBA

s seznamom alergenov

Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodnega obvestila.

divider-free-img-1.png

Naša posebnost

Hrana pripravljena po odličnih kitajskih receptih

Na meniju restavracije Zlata ribica se skriva širok nabor najrazličnejših specialitet. Pripravljene so iz najboljših tradicionalnih sestavin. Vsa hrana je vedno sveža in temeljito pripravljena po starodavni kitajski recepturi.

Na voljo so odlične tople predjedi, juhe, jedi s piščancem, svinjino, govedino, morsko hrano, z raco, zelenjavne jedi, rižem, testenine, solate, sladice in še druge okusne dobrote. Izbirate lahko med raznoliko pijačo, ki se dobro ujame z izbranimi jedmi.

Pri nas lahko opravite tudi rezervacijo za večje skupine oziroma naročite pripravo menija po vaši želji. Omogočamo osebni prevzem in pripravo predhodnih naročil. Za vrhunsko udobje in prijetno počutje pa poskrbi naše prijazno in ustrežljivo osebje. Gostje se radi vračajo v naš ambient in o nas povedo veliko dobrega:

KONTAKT

Pošljite nam sporočilo in odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času!

divider-free-img-1.png

MNENJA STRANK

divider-free-img-1.png